ArtFromTheRealm haluaa tuoda taidetta kaikkien iloksi. Tarkoituksena on tarjota monipuolista taidetta sisustukseen, lahjaksi, tunteiden tulkiksi ja ihan huvin vuoksi. Uskon että taide on kaikkien sydämissä ja tyyli on aina vapaa. Parhaimmillaan taide voi saada aikaan suuria muutoksia yksilön tunnetilassa, elämänkatsomuksessa ja oman itsensä ymmärtämisessä. Luodaan yhdessä iloa elämään.

Taiteilijana pyrin aina luomaan jotain kestävää ja kaunista. Käytän laadukkaita ja mahdollisimman ympäristöystävällisiä tuotteita kaikissa töissäni. Kehykset pyrin aina ostamaan kirpputoreilta, toki laadusta tinkimättä. (Vink. kirppikset ovat myös oiva paikka hankkia taidetta omaan kotiin. Monilla myyntipöydillä komeilee jos jonkinlaisia tauluja, huokeaan hintaan.)

Tuotteemme

Tällä hetkellä myyn vain omia maalauksiani, sekä ajoittain myös tyttäreni maalauksia. Mahdollisesti tulevaisuudessa, ArtFromTheRealm voi tarjota teille myös muiden taiteilijoiden töitä. Monimuotoisuus on pop.

Asiakkaamme

Kaikki asiakkaamme ovat löytäneet yhteyden ostamaansa tauluun, jonkin tunnetilan kautta. Kauneus on aina katsojan silmässä ja jokainen taulu puhuu omalla kielellään. Aina kemiat eivät kohtaa, mutta onneksi valinnanvaraa on.